2022. július 5., kedd

Napi felülről:

„Atyátokká leszek, ti pedig fiaimmá és leányaimmá lesztek, így szól a mindenható Úr.”

Pál második levele a korinthusiakhoz 6. rész 18. vers*

Áldott keddet, a mennyei családunk békességét és az elfogadottságunk biztonságát kívánom minden testvérem számára!

Meg kell értenünk, hogy a boldogságunk, megelégedettségünk alapvetően nem a sikereink gyümölcse. A jó teljesítmény, értékes eredmények csak boldogságvirágokat hoznak, de a termésig sok minden másra is szükségünk van.  A maradandó és tartós életöröm megéléséhez elengedhetetlen az egészséges, elfogadó és szeretetből táplálkozó kapcsolatok megléte. Erre született a család, ahol lehetőség nyílik arra, hogy egy olyan környezetet, kertet építsünk, ahol önmagáért szeretünk valakit, ahol az elfogadottság biztonsága segít abban, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, az életünkből. Az üzlet-alapú kapcsolatok, ahol, addig és annyira vagyok értékes, amennyit fizetek érte, nyújtok, adok valamit, könnyen eltorzíthatja a gondolkodásunkat, sőt még a lelkiismeretünket is, ha nem látunk túl rajta. A beteges, nem megfelelően működő személyes kapcsolatok, családok sok kárt okoznak, de van megoldás, ami mennyből kapott ajándék, gyógymód minden sérült lélek számára. A mennyei Atya Jézus Krisztusban meghívott bennünket a saját családjába, ahol megtaláljuk mindazt, amire igazán vágyunk, amire valójában szükségünk van. Ő annak ellenére szeret minket, hogy ismeri bűneinket, gyengeségünket és hibáinkat. Biztat, bátorít és mellénk áll a küzdelmeink során, mert értékesek vagyunk számára!

Mennyei Atyám, áldott légy elfogadó és befogadó szívedért! Ebben szeretnék megmaradni, ezzel akarok élni egész életemben!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!