2022. január 6., csütörtök

Napi felülről:

„De te a jók útján jársz, és az igazak ösvényeit követed.”

Példabeszédek könyve 2. rész 20. vers*

Áldott csütörtököt kívánok minden testvéremnek, fáradhatatlan erőt a jóra való törekvésben, és rendíthetetlen hitet az igazság követésében!

Amikor a mennyei Atya felülről szemléli az életünket, sokféle utat, elágazást és kitérőt figyelhet meg. Vannak igen csábító lehetőségek, amelyek könnyen megszerezhető boldogságot ígérő kapukat tárnak fel, de ehhez le kell térni a hűség, a szeretet és a bizalom útjáról. A legnagyobb probléma ezzel, hogy ilyenkor önmagunkat is becsapjuk, mert ez egyirányú ajtó, és visszaút már csak akkor lesz, ha valaki a másik oldalról kinyitja azt számunkra. A helyreállás nem működik csak megbánás, őszinte bocsánatkérés, és megbocsátás által. Elengedtük, nem becsültük, és összetörtük egységünk, kapcsolatunk tányérját, ezért azt újból el kell készíteni közösen. Ez egy nehéz és mély belátást igénylő folyamat, de mindig megéri küzdeni érte. A legjobb, ha folyamatosan követjük a helyes ösvényt, a jók útját, az Isten országának térképét, mert lehet, hogy fárasztóbb, sokszor nehezebb, és emberileg nem olyan jövedelmező, de ez vezet az életre, ez maga az élet.  Erre hív bennünket Jézus Krisztus, ez az Ő terve számunkra. Megnyitotta számunkra a mennyet halált legyőző szeretetével, hogy ez a bizalom beteljesüljön ma is az életünkben.

Mennyei Atyám, hálát adok neked, hogy ebben a bizalomban indítasz el ma is, hogy a jók útján járhatok, és az igazak ösvényét követhetem!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!