2022. január 30., vasárnap

Napi felülről:

„Szeretett barátom, tudom, hogy a lelkednek jó dolga van. Imádkozom, hogy minden tekintetben jó dolgod legyen, és testileg is éppen olyan jó egészségnek örvendj, mint amilyen jól vagy lélekben.”

János harmadik levele 2. vers*

Áldott vasárnapot, lelki és testi egészséget, felüdülést, feltöltődést és megerősödést kívánok minden testvérem számára!

Van-e fontosabb, mint, hogy egészségesek legyünk, rendben legyenek a dolgaink, és jó úton járjunk? Olyan, mintha minden nap ez ellen dolgozna, ha a körülményeink, kilátásaink, saját hozzáállásunk állandóan fenyegetnék ezt a vágyunkat, pedig pontosan tudjuk, hogy erre van szükségünk. Az egészségünk olyan, mint a virágoskert, ahhoz, hogy rendben legyen, bizony gondozni kell, gyomlálni és ápolni. Nem érdemes elhanyagolni, mert nagyon gyorsan felnövekszik benne a gaz elnyomva a szépséget és az értékeket. A testünk kertje egynyári virágokkal van tele, míg a lelkünk kincsei évelők, képesek a tél, az elmúlás után újból kihajtani, mert felülről kapott magokból származnak. Ezért annyira lényeges, hogy melyikkel törődünk többet, melyik a fontosabb, nem mellőzve a másikat sem. A szeretet a legjobb kertészünk, és, ha jól tartjuk mennyből kapott táplálékkal, akkor nem csupán a mi kertünkről gondoskodik, hanem másokért is kész fáradhatatlanul küzdeni. Legyenek a lelkünk virágai tündöklőek, jó illatot árasztók és erősek, mert ez az igazi boldogság háttere!

Mennyei Atyám, te vagy az élet forrása, lelkem erőssége és testem megmentője! Áldásaid jólétében vágyom élni ma is!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!