2022. január 31., hétfő

Napi felülről:

„Meggyógyítja a megtört szívűeket, és bekötözi sebeiket.”

147. zsoltár 3. vers*

Áldott hétfőt, hittel, kitartó hűséggel és elkötelezettséggel teljes hetet kívánok minden testvérem számára!

Az, hogy foglalkoznunk kell mások problémáival az a mindennapjaink része, de ki törődik velünk? Kinek vagyunk annyira fontosak, hogy megálljon értünk, miattunk és valóságos segítséget nyújtson számunkra? Azt megértettük, hogy fizetségért, ellenszolgáltatásért elvárhatjuk a figyelmet és gondoskodást, de csak így működik a rendszer? Emberi viszonyok között ezen elég nehéz továbblépni, de ha ehhez hozzáadjuk a felülről kapott lehetőségeinket, már egy egészen más világba találjuk magunkat. Ahhoz, hogy képesek legyünk támogatni, pártfogolni és felemelni, nekünk is egészségesnek kell lennünk. Ennek egy része rajtunk múlik, az életmódunkon, hozzáállásunkon és gondolkodásunkon. A másik, azon, hogy bevalljuk, felvállaljuk-e a betegségünket és erőtlenségünket, és készek vagyunk-e segítséget kérni. A harmadik és legfontosabb, hogy igényeljük, kérjük-e az isteni beavatkozást, az Örökkévaló helyreállító, gyógyító szeretetét, vagy még mindig azt gondoljuk, hogy csak akkor mehetünk az Úrhoz, ha elég jók vagyunk, ha már rendbejöttünk? A mennyei rendelő most is nyitva áll, be sem zárták. A meggyógyult szív, a helyreállt egészség a reményteljes szolgálat biztosítéka, ez vár ránk Jézus Krisztusnál.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy nem csupán együtt érzel velem, hanem bekötözöd, meggyógyítod és helyreállítod összetört reménységem, szívem és lelkem bánatát!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!