2022. január 21., péntek

Napi felülről:

„Ezek után Dávid azt mondta fiának, Salamonnak: Légy erős és bátor, és fogj hozzá! Ne félj, és ne rettegj, mert az Úristen, az én Istenem veled van, nem hagy cserben és nem hagy el, amíg be nem fejezed mindazt a munkát, amely az Úr házában végzett szolgálathoz szükséges.”

Krónikák első könyve 28. rész 20. vers*

Áldott pénteket, rendíthetetlen hitet, kitartó szívet, és a nehézségeken túllátó reménységet kívánok minden testvérem részére!

Ugyanis mindegyikünk számára készült egy mennyei terv, amely a lehető legjobbat és legtöbbet tartalmazza velünk kapcsolatban, ami csak beleférhet az életünkbe. Ez nem vágyaink gyűjteménye, ez annál sokkal szárnyalóbb! Nem a kényelmünk vagy önmegvalósításunk kézikönyve, hanem a hitharcaink, lelki győzelmeink, és a kiáradó áldások gyűjteménye, amelyek ránk várnak Isten országában, már itt a földön is. Ezek a mennyei családunk történetének velünk folytatódó lapjai, amelyet az engedelmességünk, hűségünk és szeretetünk írhat tele, vagy hagyhatja üresen a hiányuk. Jézus Krisztus, aki Dávid utóda, de egyben Ura is, most engem és téged bíztat és bátorít: Légy erős, légy bátor és cselekedj! Ne félj, és ne rettegj semmitől, mert a mennyei Atya veled van, nem hagy cserben, nem hagy el! Lelkének templomát építsd! Töltsd be szeretetből fakadó szolgálattal, felemelő bizalommal, lehajló irgalommal és hűséges türelemmel! Ne maradjon kihasználatlanul egyetlen építőkő, lehetőség, és alkalom sem, amelyet felülről megkaptál!

Mennyei Atyám, hálát adok bizalmadért, bátorításodért és terveidért, amellyel megáldottál engem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!