2022. augusztus 7., vasárnap

Napi felülről:

„Ne féljetek hát tőlük! Mert nincs olyan rejtett dolog, amely le ne lepleződnék, és olyan titok, amely ki ne tudódnék.”

Máté evangéliuma 10. rész 26. vers*

Áldott vasárnapot, a rettenetes, félelmetes idők ellenére, a szív mély békességét és a lélek biztos reménységét kívánom minden testvérem számára!

A bizonytalanság komor, sötét fellege a félelem és aggódás viharait hozza meg az életünkbe. Amikor csak sejtéseink vannak, de nem tudjuk pontosan mi, mikor és meddig ér el bennünket, akkor megpróbálunk minden szalmaszál hírbe belekapaszkodni. Tele lesz a szívünk vádaskodással, békétlenséggel és szorongással, amikor megadjuk magunkat és engedjük, hogy minket is magával sodorjon a rettegés áradata. A mennyei Atya azonban valódi és biztos védelmet kínál a válságos időkben is. Az egyik legfontosabb igazság, hogyha benne bízol, neki hiszel és őt követed, addig jó úton jársz. Lehet, hogy ködbe vész előtted már a közeljövő is, nem érted az összefüggéseket, bizonytalan vagy alapvető létkérdésekben, de amíg fogod az Úr kezét, belekapaszkodsz, addig teljes biztonságban vagy, mert ő mindent tud tökéletesen és pontosan. Igen, lehetne mitől, kitől félned, de miért tennéd, ha vigyáznak rád fentről? Nem az ad igazi biztonságot, ha azt gondolod, hogy az események mögé látsz, ha minél értesültebb vagy, hanem az, ha ismered és szereted azt, aki minden titok ismerője és ura.

Mennyei Atyám, köszönöm azt a biztonságot, amit benned kaptam! Félelmetes időket élünk, de én rád bízom magamat teljesen, hogy ne legyek a rettegés és aggódás fogja!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!