2022. augusztus 6., szombat

Napi felülről:

„Megmutatta szabadító erejét az Úr, a népek szeme előtt nyilvánvalóvá tette igazságát.”

98. zsoltár 2. vers*

Áldott szombatot, az Örökkévaló szabadításának, igazságának és szeretettének erejét kívánom minden testvérem életére!

Az, hogy élünk, gondolkodunk, tervezünk és alkotunk elég erős bizonyíték arra, hogy sokkal többek vagyunk, mint egyszerű anyag. Meghódítjuk az egész bolygót, kimerészkedünk a világűrbe, átformáljuk a környezetünket a saját igényeink szerint, közben pedig igen nehéz szembenézni mulandó testünk korlátaival. Belül vágyunk arra, hogy határtalan legyen a létünk, hogy ne érjen véget egy pillanat alatt, mert a lelkünkben ott az örökkévalóság lenyomata, amit felülről kaptunk. Nem arra lettünk megteremtve, hogy belenyugodjunk a kevésbe és megelégedjünk a mulandóval, hiszen ennél sokkal több készült számunkra. Ez azonban már túlmutat rajtunk, ehhez az Úr segítségére, szabadító erejére és igazságára is szükségünk van. Ami nekünk lehetetlen, elérhetetlen és bezárt ajtó, azt Jézus Krisztusban a mennyei Atya lehetővé tette és elérhetővé. Megmutatta, bebizonyította, nyilvánvalóvá tette, hogy szeretete nem mond le rólunk, a végsőkig küzd értünk. Az erre adott válaszunk, lépéseink és tetteink a meghatározóak a saját jövőnk tekintetében. Az Úr döntött és ezt kijelentette, most már rajtunk a sor!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy ennyi jóval, áldással és szeretettel vettél körül! Szabadításod erejében és igazságod hatalmában vágyom élni most és mindörökké!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!