2022. április 9., szombat

Napi felülről:

„Minden erőtökkel azon igyekezzetek, hogy ez az isteni szeretet éljen és működjön bennetek! Teljes szívvel kívánjátok a Szent Szellem ajándékait, leginkább a prófétálás ajándékát!”

Pál első levele a korinthusiakhoz 14. rész 1. vers*

Áldott szombatot, a szeretet megerősödését, a Lélek ajándékait és Isten kijelentéseinek csodáit kívánom minden testvérem életére!

Isten szeretetének elfogadása, befogadása és megélése nélkül nem lesz teljes az életünk. Felépíthetünk egy egész életet, tele minden jó és nagyszerű élménnyel, de ha ebből kimarad az Örökkévaló jelenléte, akkor csak idő kérdése, hogy minden elvesszen a feledés homályába. A szeretet harcol, küzd és viaskodik minden gonosz indulat, hozzáállás és gondolkodás ellen, mert nem akar megbékélni velük, nem akarja elfogadni a sötétség, békétlenség és gyűlölet hatalmát. Ez volt Jézus Krisztus küldetése is közöttünk, ebbe halt bele, de nem elvesztve, hanem győzelemre vezetve a szeretet hatalmát. Ezt folytatja bennünk is a Szentlélek, Isten Szelleme, hogy a mennyei Atya gyermekei az ő ajándékaival megerősítve törekedjenek és igyekezzenek élni vele, benne és általa. Ez a mai nap kihívása is, mert ebben nincs szabadnap, vagy hétvégi pihenő, ahogy táplálékra folyamatosan szükségünk van, úgy a szeretet erejére is. A prófétai szó az a figyelmeztető jelzés, hang és üzenet, amely nem hagy belesüppedni a kényelem önzésébe, hanem kirángat a változás, a tettek és a valódi békesség harcmezejére, hogy ott győzelmet arassunk Isten segítségével.

Mennyei Atyám, köszönöm minden ajándékod, irgalmad és szereteted jelenlétét, erejét, mert ez az én életem!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!