2022. április 6., szerda

Napi felülről:

„Megáldom nyájamat, és mind, akik magaslatom körül laknak, esőt adok nekik idejében, áldásom záporozik rájuk bőségesen.”

Ezékiel könyve 34. rész 26. vers*

Áldott szerdát, áldásokban, békességben és reménységben gazdag napot kívánok minden testvérem részére!

Az időjárás nem biztos, hogy követi lelki állapotunk helyzetét, és az sem igaz, hogy a derűs napok feltétlenül boldogok is. Az is előfordulhat, hogy a környezetünk tele van reménységgel, mi pedig éppen szomorkodunk a saját problémáink miatt. Ezeken túl, ezek felett még elérhet bennünket egy mennyei érintés is, egy felülről kapott üzenet, áldás vagy figyelmeztetés, ami lehet, hogy nem jókor talál meg bennünket, de ha komolyan vesszük, engedjük, hogy hasson ránk, akkor jó gyümölcsöket hozhat az életünkben, bárhonnan is indultunk. Az eső nem azért szükséges, hogy ne legyen mindig szárazság és kell a változatosság, hanem azért, mert nélküle nincs élet, fejlődés és növekedés. Az Örökkévaló szava nem azért fontos, hogy ilyet is halljunk, legyen még egy szép élmény az életünkben, hanem azért, mert ez lehet a jövőnk, a valódi boldogságunk és a teljes életünk megalapozója, fenntartója és biztosítéka. Az már nem Istentől függ, hogy mit kezdünk az áldások záporával, hogy elrejtjük, eltakarjuk vagy felfedjük és megnyitjuk szívünket a tőle kapott javak előtt, de ezzel együtt, ma is keres minket, mert szeretete nem fogyott el, irgalma nem szűnt meg és békessége valóságos.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy minden emberi körülmény ellenére, neked van jó terved az életemmel!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!