2022. április 4., hétfő

Napi felülről:

„Íme, a tenyerembe véstelek be, szüntelenül előttem vannak falaid.”

Ézsaiás könyve 49. rész 16. vers*

Áldott hétfőt, békességet, reménységet és új erőt kívánok minden testvérem részére az egész hétre!

Sajnos igen könnyen képesek vagyunk megfeledkezni valakiről, aki egyébként fontos volt számunkra, de az élet nehézségei, próbái eltakarták előlünk, és a háttérbe került. Legtöbbször ez nem is tudatos folyamat, talán észre sem vesszük, hogy mindez megtörtént velünk, mert annyira mással vagyunk elfoglalva. Pedig ezzel együtt elveszthettük az egyik lehetőségünket, kapcsolatunkat is, ami többé, jobbá tehetné az életünket. Amikor a céljaink, előrehaladásunk érdekében mások csupán eszközök, és nem valódi társak, barátok, testvérek, akik akkor is fontosak maradnak, ha győzünk és akkor is, ha elbukunk, akkor rossz irányba haladunk. Az életben a sikereket kemény munkával lehet elérni, de a boldogságot csak az egészséges kapcsolatokon keresztül, azok ápolásával és építésével. Az Örökkévaló szeretete ezt segít megérteni, és helyreállítani az életünkben. A benne megtalált biztonság, békesség és elfogadás lesz az az erőforrás, gyógyszer és hatalom, amellyel a sérült, összetört vagy elfeledett kötelékek újraépülhetnek. Az Ő ígéretei csodákat tesznek a szívünkben, mert felülről kaptuk őket.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te egy pillanatra sem feledkeztél meg rólam, szüntelenül és folyamatosan törődsz velem, mert fontos számodra az életem!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!