2021. november 16., kedd

Napi felülről:

Szárnyával betakar, mint fiókáit a madár, és tollai alatt védelmet találsz. Hűsége lesz pajzsod és páncélod.

91. zsoltár 4. vers*

Áldott keddet, a felülről védettségünk biztonságát, és a mennyei gondviselés megtapasztalását kívánom minden testvéremnek!

A sorsnak, a szerencsének, a véletlennek leszel kiszolgáltatva, vagy Istennek? Ezt nem mások döntik el helyetted, hanem te magad. A sors lehet kegyes hozzád, a szerencse is rád mosolyoghat, és a véletlenek is összejátszhatnak az érdekedben, de, ha igazán biztonságban akarsz élni, akkor a Mindenható figyelmes gondoskodására van szükséged. A sors ugyanis képes kegyetlenné válni, a szerencse forgandóvá, és a véletlenek is képesek a legrosszabbra fordulni, de az Örökkévaló hűsége védőpajzsként őrzi az életed minden körülmények között egészen a mennyig! Miért keresgélnél mindenfelé, ha Istennél vár rád az otthon menedéke, békessége, és biztonsága? Nincs olyan porszeme a világnak, amelyet ne ő teremtett volna. Minden hajszáladat számon tartja, és ismeri a legtitkosabb vágyaidat is, de Jézus Krisztusban eldöntötte, hogy szeretete nyitva áll számodra, hogy ne kiszolgáltatott legyen az életed, hanem oltalmazott, ne elveszett, hanem megmentett, ne félelmekkel teljes, hanem reménységben örvendező!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert befogadtál, és védelmet, otthont nyújtasz lelkemnek!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!