2021. december 19., vasárnap

Napi felülről:

„Amikor azonban megmentő Istenünk jósága és irántunk való szeretete megjelent, akkor minket is megmentett. De nem azok miatt, amiket mi tettünk, hogy Isten számára elfogadhatóak legyünk, hanem mert megkönyörült rajtunk. Megmentett bennünket az újjászületés „fürdője” által, és megújított a Szent Szellem segítségével.”

Tituszhoz írt levél 3. rész 4-5. vers*

Áldott vasárnapot, a megújulás csodáját, és Istenünk megmentő jóságának, szeretetének erejét kívánom minden testvérem számára!

Nem csupán maga az ajándék, de annak csomagolása is, különösképpen, ha valaki saját maga készíti el, sokat elárul a szív őszinte szeretetéről. Egy-egy érdekes, különleges díszcsomagolás már önmagában is gyönyörködtető, de az is varázslatos, ha a díszítést maga az átadás módja és rendkívülisége teremti meg. Emberként képesek és készek is vagyunk szeretteinknek kedves, jó és hasznos ajándékokat adni, mert ez valahogy belülről fakad, és nekünk is jólesik. Legyőzve minden fáradságot, lustaságot és önző vágyat idén is hallgassunk a szívünkben megpendülő húrokra, melyek arra hangolnak, hogy, szeretetdallamok törjenek fel a lelkünkből, melyek elviselhetőbbé teszik ezt a zord és kemény világot! A mennyei Atya jósága, emberszeretete felülről is erre bátorít, tanít és vezet mindenkit, aki megérezte Jézus Krisztus által irgalommal teljes szívét. Ő a hibáink ellenére kész segíteni, megajándékozni bennünket, feltéve, ha elfogadjuk és élünk a felkínált lehetőséggel. Egy ajándék akkor lesz teljes, akkor tölti be küldetését, ha megérkezik a címzett szívéig. Sok mennyei ajándék vár még ránk, hogy eljusson hozzánk, és adhasson erőt, szeretetet a továbbadáshoz!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Jézus Krisztusban én is megajándékozott lettem!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!