Gyülekezeti vezetők

Az évindító imádság második hetében a gyülekezetünkért járnánk közben.

Nagy hála van bennem, amikor arra gondolok, hogy lehet egy gyülekezetem, és kifejezetten hogy ez lehet az. Egész életemben úgy tekinthettem erre a közösségre, mint egy második családra, egy védőhálóra, ahol a tanításokon és kapcsolatokon keresztül tanulhattam Isten szeretetéről, a Lelke munkájáról, vagy arról, hogy a tökéletlenségeink ellenére hogyan használ fel minket a céljai elérésére. Különösen örülök annak, hogy az én kislánykám is ugyanebben a közösségben cseperedhet fel! ❤️ Köszönöm, hogy már most ennyi szeretettel veszitek őt körül. 🙂

Biztosan sokan tudnátok sok mindent mesélni amit eddig kaptatok, tanultatok a gyülekezetünkben, így bátorítalak titeket, hogy ezzel a szeretetteli és hálás szívvel imádkozzunk együtt a következő pár napban a lelki családunkért!

Arra kérünk titeket, testvéreim, hogy becsüljétek meg és tiszteljétek azokat, akik vezetőitek az Úrban! Ők sokat dolgoznak értetek, tanítanak és tanácsolnak benneteket! Kérlek, hogy a munkájukért szeressétek és különösen becsüljétek meg őket! Békességben éljetek egymással!

1 Thessz. 5:12-13

Imádkozzunk ma gyülekezetünk vezetőiért, a lelkipásztorért, diakónusokért, elöljárókért, szolgálatok vezetőiért, hogy a szolgálatukban és munkájukban, családi életükben is az Isten bölcsessége, szeretete, védelme kísérje őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!