A jó pásztor (3)

Igaz ösvényen vezet az ő nevéért. Ha a halál árnyéka völgyében járok is, nem félek semmi bajtól, mert te velem vagy: vessződ és botod megvigasztal engem.

Zsolt.23,3-4

Kedves Testvérek!

Csodálatos Istenünk van, hiszen minden nap velünk van! Azt ígérte, sosem hagy el minket. Mindig számíthatunk rá. Még a halálosan nehéz helyzetekben is. Sőt, ha nem figyelnénk rá és eltévednénk is, de kérjük a segítségét, mindig megmutatja a helyes és igaz irányba vezető ösvényt. Sokkal jobban szeret minket, mint mi azt el tudnánk képzelni.

Végtelenül türelmes, nem vádol, megbocsát, gyöngéd, szelíd, szerelmes, rajongó…és lehetne még hosszasan sorolni, hogy mennyire jó Isten Ő…

Időzzünk el ezen egy kicsit gondolatainkban drága testvéreim!

Adjunk hálát neki az Ő szeretetéért, gondoskodásáért, imameghallgatásaiért! Emlékezzünk vissza, hogy mennyi kilátástalan, szorult helyzetből hozott ki minket Istenünk! Sőt! Mennyi győzelmet, gyógyulást és szabadulást adott már számunkra! Bízzunk Benne, mert megígérte, hogy minden gondunkat rávethetjük, mert neki gondja van ránk.

„Semmi felől ne aggódjunk, hanem imádságban és könyörgésben mindig hálaadással tárjuk fel kéréseinket az Isten előtt, és az Istennek békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni a mi szívünket és gondolatainkat a Jézus Krisztusban.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!