2021. május 12., szerda

Napi felülről:

Vidámíts meg újra szabadításoddal, támogass, hogy lelkem készséges legyen, hogy taníthassam utaidra a hűtleneket, és a vétkesek megtérjenek hozzád.
51. zsoltár 14-15. vers*

Áldott szerdai napot, a lelki szabadság örömét, a szív egészséges készségét és a kapcsolataink erősödését kívánom minden testvéremnek!

Minden egyes perc és nap, amit lelki betegségben, sötétségben élünk az élettől elrabolt idő. Ne hidd el azt, hogy természetes és normális, ha boldogtalan, örömtelen és reménytelen szívvel fekszel és ébredsz. A legkönnyebb ilyenkor másokra, a körülményekre, a személyes szerencsétlenségünkre hivatkozva sajnáltatni magunkat, de ez nemhogy a megoldás felé vinné ügyünket, hanem még jobban lehúz a keserűség mocsarába. Rengeteg kihívással kell megküzdenünk naponta, fel kell dolgoznunk veszteségeket és kudarcokat, nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan terheket, le nem rendezett kapcsolatokat és bűnöket hordozzunk és rejtegessünk, amelyektől már rég szabadok lehetnénk, ha a mennyei Atya elé vittük volna azokat lelki nagytakarításra. Mindig szégyen az, ha rendetlenség, mocsok és szemét lepi el a szívünket, de még rosszabb, ha a világosságban történő kisöprés helyett a kifogások újabb leplével szeretnénk azokat eltakarni. Hála Jézus Krisztusnak, a Mindenhatón nem múlik a megújulásunk és helyreállásunk, mert elérhetővé tette a szabadítás forrását.

Atyám, köszönöm megújító jóságodat és éltető szeretetedet!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!