2024. július 10., szerda

Napi felülről:

„Mivel Isten az, aki a kegyelme által indítva ilyen szolgálatot bízott ránk, nem veszítjük el a bátorságunkat, és nem adjuk fel!”

Pál második levele a korinthusiakhoz 4. rész 1. vers*

Áldott szerdát, a felülről ránk bízott szolgálatunk felvállalását, betöltését, örömét és győzelmét kívánom minden testvérem számára!

Ne adjuk fel, ne veszítsük el a bátorságunkat, hogy kitartóan, elszántan és megalkuvás nélkül végezzük azt a szolgálatot, amelyet felülről bíztak ránk, amiben nem csak mi vagyunk benne, hanem a menny öröme is. Ez az, ami nem csak túlmutat a föld létünk keretein, de abban is segítséget ad, hogy megtaláljuk önmagunkat, a helyünket és győzelemre vezessen bennünket! Tekints most fel a napi problémáid sűrűjéből, hogy emlékeztethesd magadat, nem egy véletlen porszem vagy a világmindenség gépezetében, hanem az Örökkévaló szeme fénye, aki szeretetre, irgalomra és jóságra született. Akkor és azzal jutsz el az élet békességére, amikor Isten rád vonatkozó jó tervét felismered, elfogadod és be is töltöd. Ez valóban más utakra is vezethet, mint a saját magadnak elképzelt boldogság, de az Atya nem elvenni akarja tőled az élet lehetőségét, hanem megmenteni a hitetlen és önző gondolkodásod önpusztító következményétől. Isten szolgálatába állhatsz, mert erre hívott el az Úr, ami a legnagyobb kiváltság és felelősség, ami csak történhet veled valaha is! Ne add fel és ne hagy magad elbátortalanítani, mert ezzel lesz tiéd az élet!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert meghívtál magadhoz és szolgálatot, feladatot bíztál rám! Segíts, hogy bátran, kitartóan és megalkuvás nélkül figyeljek rád!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!