2023. március 30., csütörtök

Napi felülről:

„De az Örökkévaló hűséges szeretete öröktől fogva és mindörökké megmarad azokon, akik tisztelik és félik őt, és jósága fiaikon és azok fiain is örökké,”

103. zsoltár 17. vers*

Áldott csütörtököt, a mennyei Atya hűséges szeretetének jelenlétét és megtartó erejét kívánom minden testvérem számára!

A sok rossz, gonosz és leterhelő hatás mellett éhezik és szomjazik a lelkünk a szeretetteljes, felemelő és bátorító mennyei érintésekre. Ahogyan egy csecsemő sem tudja megfogalmazni, körülírni, hogy mi nyugtatja meg igazán, hol érzi magát biztonságban, de amikor a szülei a karjukba veszik és magukhoz ölelik az számára otthonná válik, a világ legjobb helyévé. Az Örökkévaló úgy alkotott meg bennünket, hogy képesek legyünk felfogni, megragadni és átélni szavát, szeretetét és jóságát. Akkor érkezünk meg, találunk haza, amikor mindez átölel bennünket, megnyugtat és békességet hoz a szívünkbe. Félelemre mindig lehet okunk, mert nem leszünk képesek megvédeni magunkat minden ránk leselkedő veszélytől. Ez igazi probléma, ellenben a mennyei Atya hűséges szeretete képes elűzni és távol tartani a bénító, megkötöző és bebörtönző félelmeinket, hiszen nála nem csupán ideiglenes védelmet találunk, hanem örökkévaló otthont, a lelkünk legjobb helyét, ami ráadásul számunkra készült kezdettől fogva!

Mennyei Atyám, hálát adok hűséges, minden értelmet meghaladó jóságodért és mennyekig emelő szeretetedért!  

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!