2023. március 22., szerda

Napi felülről:

„Én megdicsőítettelek téged a földön azzal, hogy elvégeztem azt a munkát, amelyet rám bíztál, hogy elvégezzem.”

János evangéliuma 17. rész 4. vers*

Áldott szerdát, feladataink, munkánk és szolgálatunk elvégzésének Istent dicsőítő erejét kívánom minden testvérem életében!

Jézus Krisztus halála előtti utolsó óráit töltötte a földön, amikor imádságában végig és visszatekintve életére ezeket mondhatta el a mennyei Atyának. Ez a számadás és az örökség kimondásának, lefektetésének ideje volt számára, nekünk pedig az a drága kincs, amire épülhet hitünk, jelenünk és jövőnk. Van olyan életmű, amely évszázadokon keresztül dicsőítheti azt, aki megélte és végigküzdötte. Jézus nem ilyen sikerért fáradozott, habár léte még azokra is kihatással van, akik nem hisznek benne. Az volt a szíve vágya, hogy az Örökkévaló tervei, jóakarata megvalósuljon az életén és halálán keresztül. Tudta, hogy van felülről kapott feladata, munkája, amire megszületett, amellyel Istent dicsőíti, miközben elvégzi.  Földi pályafutásunk végén pont ez lesz, lehet a legfontosabb megvallás számunkra is, hogy elvégeztük azt a szolgálatot, amelyet ránk bízott az Ég. Ez pedig nem az utolsó pillanatban fog hirtelen megvalósulni, hanem a mindennapok küzdelmei során, a hittel és szeretettel felvállalt lépések sorozata nyomán.

Mennyei Atyám, köszönöm azt a bizalmat, amellyel rám tekintettél és feladatot, szolgálatot készítettél elő számomra! Az a vágyam, hogy ezekben téged tudjalak megdicsőíteni és felmagasztalni!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!