2023. február 8., szerda

Napi felülről:

„Vagy talán semmibe veszed Isten gazdagon áradó jóságát, elnézését és nagy türelmét? Nem veszed észre, hogy jóságával arra az elhatározásra akar vezetni, hogy megváltoztasd a gondolkodásodat és egész életedet?”

Pál levele a rómaiakhoz 2. rész 4. vers*

Áldott szerdát, Isten gazdagon áradó jóságának felfedezését, megtapasztalását és megértését kívánom minden testvérem számára!

Figyelmen kívül hagyhatom a mennyei Atya velem kapcsolatos terveit, járhatom szabadon a saját utamat nélküle, de egyszer nagyon meg fogom bánni, hogy így döntöttem. Azt a sok lehetőséget, esélyt és üzenetet, amelyet nekem ajándékoztak felülről, nem ok nélkül kaptam és kapom folyamatosan. Nem élhetek, gondolkodhatok úgy, mintha az Örökkévaló nem figyelne rám, ne mutatta volna meg jóakaratát irántam és ne akarna magához szeretni. Minden nap, beleértve a mait is, lehet egy reményforrás, amikor hiszem és tudom, hogy velem van az Úr, de lehet egy elpazarolt, hiábavaló időtöltés is. Isten nagyvonalúan türelmes hozzám, mert vagyok olyan fontos számára, hogy többféleképpen, gazdagsága szerint segítsen, ösztönözzön és vezessen a megtérés felé. Nem akarja, hogy elvesszek, tévúton járjak és büszkén meneteljek a pusztulás felé, ellenben Jézus Krisztusban életet hozott számomra! Semmibe venni ezt a meg nem érdemelt szeretet-figyelmet, sokkal több mint egyszerű mulasztás, mert a jövőnk múlik rajta!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy eljuthassak hozzád!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!