2023. február 5., vasárnap

Napi felülről:

„Azért, hogy Ábrahám áldása Jézus Krisztusban a népeké legyen, és hogy a Lélek ígéretét hit által megkapjuk.”

Pál levele a galatákhoz 3. rész 14. vers*

Áldott vasárnapot, az Istentől kapott ígéretek, áldások és szabadság gyümölcsöző jelenlétét kívánom minden testvérem életére!

Nem feledkezett meg rólam sem az Isten! Amikor megteremtette a világot, már előre gondolt rám Jézus Krisztusban. Testemet az anyaföldből formálta, de lelkemet a saját képére alkotta! Tudok, mert képességet kaptam rá tervezni, gondolkodni és alkotni! Átalakíthatom a környezetemet, felfedezhetem a teremtés titkait, új eszközöket hozhatok létre! Van lehetőségem tanulni, de írhatok, olvashatok, rajzolhatok, énekelhetek, táncolhatok és sportolhatok akár csak a saját örömömre is. Ezeken túl és ezeket teljessé téve kapcsolódhatok a mennyei Atyához, aki minden gonoszság és istentelenség ellenére is tárt karokkal vár Jézus Krisztus által. Ez nem egyesek kiváltsága, hanem nekem is elküldött meghívó a hit által győztesek seregébe. Amíg itt a földön élek, addig az Úr kopogtat nálam, hogy beengedjem és az életem legjobb része legyen, hogy majd egykor, amikor én kopogtatok nála, akkor családtagként fogadhasson! Nem az a kérdés tehát, hogy mennyire szeret engem az Isten, mert azt bebizonyította, hanem az, hogy én mennyire szeretem őt?

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Jézus Krisztusban befogadtál és megajándékoztál önmagaddal, az élet forrásával!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!