2023. április 12., szerda

Napi felülről:

„Ezek pedig azért írattak meg, hogy higgyétek: Jézus a Krisztus, az Isten Fia, és e hitben életetek legyen az ő nevében.”

János evangéliuma 20. rész 31. vers*

Áldott szerdát, Isten Igéjének életadó jelenlétét, erejét és hatását kívánom minden testvérem számára!

Soha talán még nem volt annyira nehéz válogatni a hozzánk érkező hírek, üzenetek és vélemények tömegében, mint napjainkban. Az időnk azonban igen drága kincsünk, ezért egyáltalában nem mindegy, hogy mire használjuk fel. Minden feleslegesen elolvasott, megnézett tartalom elrabolja az időnket valami értékestől, olyantól, ami ténylegesen jó irányba képes formálni a lelkünket. Az újdonságok, érdekességek habzsolása, édességet nyalogató kisgyermekké változtat bennünket, akitől még erőszakkal is nehéz elvenni kincsét, sőt rossz kedvünk lesz, ha nem kapunk belőle eleget. Pedig bőven van megfelelő, laktató és finom táplálék, csak azokért többet kell fáradozni, de az is igaz, hogy nem csupán édes ízt tartalmaznak. Isten Igéje azért készült el, került a kezünkbe, hogy a lelkünk egészséges életét és jövőjét megteremtse, táplálja és meg is tartsa. A terheket viselő hitünknek létszükséglete, hogy ebből éljen naponta, hiszen ez nem egy írás a sok közül, nem egy eldobható rágógumi, hanem az a mennyei táplálék, amely teljes életet biztosít mindazoknak, akik ezen és ezzel élnek!

Mennyei Atyám hálát adok Igédért, nekem szóló üzenetedért és Jézus Krisztusért, aki által teljes élettel ajándékoztál meg!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!