2022. január 23., vasárnap

Napi felülről:

„Ne félj attól, amit még szenvedned kell. Lám a vádló közületek egyeseket tömlöcbe készül vetni, hogy megkísértessenek, úgyhogy tíz napi szorongattatásotok lesz. Ám légy hű halálig, s odaadom majd neked az élet koszorúját.”

Jelenések könyve 2. rész 10. vers*

Áldott vasárnapot, a szív kitartó és hűséges szeretetét, a lélek el nem múló reménységét, és Istenünk minden emberi értelmet felülmúló jóindulatát kívánom testvéreim életére!

A küzdelmünk még nem ért véget, még nem ünnepelhetünk felhőtlenül, de hit és reménység által felkészülhetünk minden szenvedésre, megpróbáltatásra, hogy a győzelmi koszorú is a fejünkre kerüljön. Ne félj attól, hogy kinek mi a véleményre arról, hogy te őszinte szívvel hiszel Jézus Krisztusban, és elkötelezed magad teljesen Isten országa számára! A vádlások, rosszindulatú megjegyzések és rágalmak börtönére nem vágyunk, de el sem kerülhetjük, mert nem csupa jóság vesz körül bennünket. Azonban minden körülmény között szabadnak kell maradnunk szeretni a gyűlölet helyett, megbocsátani és felejteni bosszú nélkül, és a jót tenni érdemtelenül is. Nem az fog győzni, aki a másikat megalázza, nem az lesz a nyertes a végén, aki jobban tudott hazudni, csalni és gáncsolni, hanem a hűséges, kitartó és Istennek engedelmes lélek. A nyomorúság, szorongattatás napjai végesek, mint egy sötét alagút, amelyen át kell haladni célunk eléréséhez, de az a dicsőség, amelyet ránk vár határtalan!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megtartasz minden szenvedés között, velem vagy a próbáimban, szabaddá tettél a jóra, és a végén dicsőséged örömében kaphatom meg az élet győzelmi koronáját!

*Csia Lajos fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!