2021. december 6., hétfő

Napi felülről:

„Mert szereteted az életnél is jobb, ajkam téged dicsőít. Ezért téged áldalak, amíg élek, nevedet imádva emelem föl kezem.”

63. zsoltár 4-5 vers*

Áldott hétfőt, felemelő, bátorító találkozásokkal kikövezett új hetet kívánok minden testvéremnek!

Eltökélten keressük a boldogságunkat. Ahol bármiféle remény látszik belőle, azt igyekszünk kihasználni. Keményen dolgozunk, mert megértettük, hogy ennek gyümölcse, fizetsége szükséges a jólétünkhöz. Sajnos ennek ellenére, nem mindenki jut el addig, hogy az életét igazán élvezhesse, megelégedettséggel nézhessen vissza a napjaira, éveire. Pedig a bölcs, tartalmas és sikeres élet vágya ott él a szívünkben, ráadásul készek vagyunk ezért áldozatokat is hozni, mégis mintha valami hiányozna a kiteljesedéshez. Létünknek a mennyei Atya jóindulata, mesterterve és szeretete a forrása, ezért az igazi és teljes élet sem képes nélkülük megvalósulni. Egy nap, lehet katasztrofális, egyszerűen csak rossz, vagy hétköznapi, de lehet jó, sőt még jobb is! Ez alapvetően nem a külső körülményeken múlik, hanem a szív hozzáállásán. Amíg elsősorban teljesítményben, eredményekben és feladatokban gondolkodunk, addig igen sok elcsüggesztő, lehangoló és elégedetlen időszak elé nézünk, ha azonban megértjük, hogy az egészséges kapcsolatok, a békesség, hűség és szeretetet előbbre való, értékesebb, mint minden más, sok öröm, hálaadás és boldogság költözik az otthonunkba.

Mennyei Atyám, szereteted maga az élet forrása, ezért téged áldalak, benned bízom és hiszek!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!