2021. december 24., péntek

Napi felülről:

„A csillag látványa pedig izgatottan nagy örömmel töltötte be őket.”

Máté evangéliuma 2. rész 10. vers*

Áldott pénteket, a szentestére készülődés izgalmas örömét, a család békességét, és Isten kiáradó szeretetét kívánom minden testvérem életére!

Minden ünnepi előkészület egyben egy utazás is, ami elvezethet bennünket a találkozás, a beteljesült kívánságok otthonába. Amikor a megfelelő csillagra, üzenetre, útmutatásra figyelünk akkor nem csupán a megérkezés örömére számíthatunk, hanem az ahhoz vezető lépések izgatott élményére is. Együtt feldíszíteni a karácsonyfát, beszerezni, elkészíteni, becsomagolni az ajándékokat, elutazni a szereteteinkhez, gondoskodni szükségbe élőkről, mind-mind áldott lábnyom lehet, ha szeretet, türelem és békesség vezet bennünket. A messziről érkezett tudósokat az a csillag tartotta izgatott örömben, amelyet nem csupán felfedeztek, hanem követtek is egészen az Ígéretek gyermekéig. Életük utazása ekkor teljesült be, hiszen találkozhattak a királyok királyával. A mi életutunk sem lehet tökéletes és teljes, ha kimarad belőle Jézus Krisztus, az értünk született Megváltó. A mennyei Atya őbenne bemutatta és megélte, itt közöttünk, a nyomorúság és gonoszság árnyai között a valós szeretet csodáját. Őszinte szeretet nélkül, nincs tiszta öröm, valódi öröm nélkül pedig nincs igaz ember!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy csillagod számomra is elhozta a felszabadult öröm forrását!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!