Vezetőség választás

Gyülekezetünk újabb 4 éves időszakra vezetőséget szeretne választani. Ennek első lépéseként egy ajánló lista készült el, amit november 14-től lehetett átvenni a vasárnapi istentiszteletek után. Avatottság alapján 3 testvért nem kell ajánlani, mert ők folyamatosan a vezetőség tagjai maradnak: Paróczi Zsolt, mint lelkipásztor, illetve Debreceni Péter és Péter Gáspár testvérek, mint avatott diakónusok. Az ajánlólistára azok kerültek fel, akik jelenleg vezetőségi tagok, de őket ismét ajánlani kell ahhoz, hogy újból választhatóak legyenek. Mindenkinek lehetősége van, hogy rajtuk kívül is ajánljon testvéreket a gyülekezetünk tagjai közül vezetőségi szolgálatra. A feltétel, hogy legalább két éve gyülekezeti tag legyen az ajánlott testvér, de nem kitétel, hogy mind a két évet nálunk töltötte tagként.

Ez a jelölés tehát még nem a szavazás, csak ajánlás, most még nem az a kérdés, hogy ki legyen az elöljáróság tagja, hanem az, hogy kikből válasszuk meg a vezetőinket. Azt kell végiggondolni, megimádkozni, hogy  kiben látjuk a lehetőséget és a lelkületet arra, hogy  vezetőként szolgáljon köztünk. A gyülekezet döntése értelmében az fog felkerülni a választási listára, aki legalább 25 ajánlást kapott a gyülekezettől. Az ajánlási időszakot december 5-én vasárnap zárjuk le, és december 12-én vasárnap a gyülekezeti tanácskozáson lesz a tényleges szavazás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!