Gyógyító kapcsolataink (7) – Irány…

Egyébként, testvéreim, arra irányuljanak gondolataitok, ami igaz, tisztességes, igazságos, ami ártatlan, kedves, dicséretre méltó, ami erényes és magasztos.

Filippi 4,8

Gyakorlat/elhatározás: Ne mérgezzük magunkat és a körülöttünk lévőket sem! Irányítsuk figyelmünket arra, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetre méltó, ami jó hírű, nemes és dicséretes! „A szeretet… nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal.” (1Korinthus 13:5–6)

Ma, vasárnap, Megváltónk feltámadásának ünnepnapján idézzük fel azt is, mennyi jót tett velünk az Úr a mögöttünk hagyott héten!

Érezzétek, és lássátok, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki hozzá menekül. (Zsoltárok 34:9)

Áldjad, lelkem, az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled! Ő megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet, megváltja életedet a sírtól, szeretettel és irgalommal koronáz meg. Betölti javaival életedet, megújul ifjúságod, mint a sasé. (Zsoltárok 103:2–5)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!