Anyagi kihívások

Gondot viselsz a termőföldre, Istenünk, esővel megöntözöd, s gazdag termést növelsz belőle. Isten folyója megárad, termékennyé teszi a földet! Így gondoskodsz földünkről, ellátsz bennünket gabonával. Esőddel megáztatod a barázdákat, elsimítod a göröngyöket, záporoddal meglágyítod a kemény földet, megáldod a zsenge növényeket. Megkoronázod az esztendő végét gazdag aratással, lábaid nyomán bőség fakad. Ismét kizöldül a puszta, örvendeznek a dombok, megtelnek a legelők juhokkal, a völgyek gabonával. Mind ujjongva énekelnek, s örömmel kiáltanak!

Zsolt. 65:9-13

Nagyon sok gazdasági, anyagi kihívással kell most megküzdenünk, ami félelemmel és szorongással tölthet el minket. Jó tudni, hogy nem gazdasági vezetőknek, árfolyamoknak vagy az inflációnak vagyunk az uralma alatt, hanem egy gondoskodó, szerető Isten vigyáz ránk. Adjunk hálát ezért, és imádkozzunk, hogy a jövő évben is bölcs anyagi döntéseket tudjunk hozni, a ránk bízott forrásokkal okosan bánjunk, és hogy ne a félelem uralkodjon rajtunk, hanem az életünk ezen területét is bizalommal tudjuk az Istennek átadni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!