Kapcsolatom a testvérekkel

13 Hiszen egy Lélek által mi is mindnyájan egy testté kereszteltettünk …
26 És így ha szenved az egyik tag, vele együtt szenved valamennyi, ha dicsőségben részesül az egyik tag, vele együtt örül valamennyi.
27 Ti pedig Krisztus teste vagytok, és egyenként annak tagjai.

1Kor 12:13,26-27

Jó dolog együtt megélni közösségként a mélységeket is és a magasságokat is. Annyira jó amikor megtapasztalhatjuk a gyülekezeti közösség erejét! Ha valakinek nehézsége van akkor együtt imádkozunk, ha valakinek öröme van akkor együtt adunk hálát és dicsérjük érte az Urat. Ahhoz hogy a gyülekezet mint test jól tudjon működni, ahhoz megosztásra van szükség. Fontos hogy minden tagnak legyen egy kisebb/nagyobb csoportja ahol meg tudja osztani a nehézségeit, kihívásait, mélységeit és hogy abban a csoportban tudjanak egymásért imádkozni. És fontos hogy az örömöket is ugyan így meg tudjuk osztani akár kisebb csoportban akár az egész gyülekezet előtt.

Imádkozunk azért hogy találjuk meg a saját ilyen csoportunkat. Ha még nincs ilyen akkor Isten vezessen minket ebben. Ha van ilyen akkor adjunk érte hálát és imádkozzunk azért, hogy mutassa meg Isten hogy ki(k) felé kellene még nyitni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!