2024. július 8., hétfő

Napi felülről:

„Ne veszítsétek el a győztesnek járó jutalmatokat olyan emberek miatt, akik élvezik az alázatoskodást, az angyalokat imádják, és mindig a látomásaikról beszélnek. Ezek ok nélkül nagyra tartják magukat, mert a régi emberi természetük szerint gondolkodnak.”

Pál levele a kolosséiakhoz 2. rész 18. vers*

Áldott hétfőt, a mennyei győzelemhez való kitartó ragaszkodását kívánom minden testvérem számára!

Az élet igazi győzelme nem attól függ, hogy milyen emberi gondolatokat követünk, hiszünk el és hangoztatunk, hanem a mennyei Atyával megélt kapcsolatunk következménye. Ezért lehet győztes élete egy koldusnak, egy emberileg szerencsétlennek tartott életnek is, amikor az Örökkévalót választja segítségének, nála talál otthont és békességet. Mégis komoly kísértés jobban ragaszkodni, előtérbe helyezni olyan emberek bölcsességét, okoskodását és tanítását, akik azzal gyűjtenek követőket, hogy úgy állítják be magukat, mint, akik mindenki másnál jobban ismerik az igazságot. Ezzel akkor van a legnagyobb baj, ha ezzel távol tartják a rájuk felnézőket az Isten szeretetétől valamilyen más utat, megoldást kínálva a boldogság felé. Megfosztanak másokat attól a sikertől, ami Jézus Krisztus tanítványaként vár rájuk ebben a világban és az eljövendőben is. Sok tanítót meghallgathatunk, de csak egy urunk lehet, akihez ragaszkodunk és akinek a szavát teljes igazságnak fogadjuk el mindenki más előtt és fölött!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert győztesnek teremtettél! Ez a győzelem pedig a benned való hitben és életben található!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!