2024. február 5., hétfő

Napi felülről:

„Én vagyok a jó pásztor, én ismerem az enyéimet, és az enyéim ismernek engem,”

János evangéliuma 10. rész 14. vers*

Áldott hétfőt, a lelkünk megmentőjével, megtartójával és pásztorával megélt mély közösséget kívánok minden testvérem számára!

A lelkünk számára létfontosságú üzenet és igazság, hogy van jó és megfelelő személy ahhoz, hogy ne tévedjünk le az élet nagy forgatagában. Nem csupán emberi kapcsolatok tudnak valamiféle támpontot biztosítani a jövőnk számára, hanem Jézus Krisztus által a mennyei közösségbe is meghívást kaptunk. Ő alkalmas, képes és kész is arra, hogy terelje, vezesse és biztonságba megőrizze az életünket. Vele és benne a legnagyszerűbb csapathoz tartozhatunk és nem kell attól tartanunk, hogy egyedül, magunkra maradunk a világban. Ezzel együtt önmagunkon túlmutató célokat is felfedezhetünk, megérthetünk és követhetünk, amikor ő a jó pásztorunk. Ő annak ellenére, hogy ismer bennünket, tehát minden rossz tulajdonságunkat, hibánkat és vétkünket is, mégis a javunkat akarja, munkálja és szolgálja. Előtte nincs mit szégyenből eltitkolnunk, vagy szépítenünk, mert ahogyan egyre jobban megismerjük őt, annál világosabban látjuk önmagunk helyzetét, azt a biztonságot, békességet és örömöt, amit mellette élhetünk meg!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert Jézus Krisztusban megtalálhattam a lelkem megmentőjét, pásztorát és gondviselőjét!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!