2024. április 18., csütörtök

Napi felülről:

„Én elküldtelek titeket, hogy azt arassátok, amiért nem ti fáradtatok: mások fáradoztak érte, ti pedig az ő munkájukba álltatok be.”

János evangéliuma 4. rész 38. vers*

Áldott csütörtököt, a mennyei küldetésünk megértését és beteljesítését kívánom minden testvérem számára!

Legtöbb feladatunkat, munkánkat a megélhetésünkért és gyarapodásunkért vállaljuk és végezzük el. Emberként azonban arra is van lehetőségünk, készségünk, hogy csupán az alkotás, a szépség, a jó érzés öröme miatt tegyünk meg valamit, akkor is, ha az nem kötelező vagy elvárt. Külön terület, amikor mások kedvéért, a szeretetünk kifejezésére szánjuk oda magunkat és készítünk valamit. Ennek mennyei távlata, amikor felfedezzük azt az elhívást, küldetést és életcélt, amit az Örökkévalótól kaphatunk és beleállunk annak megvalósításába, mert szeretjük őt. Legtöbbször nem valami új utat mutat az Úr, vagy csak számunkra tűnik annak, mert már sokan jártak előttünk, de nekünk kell megtenni a következő lépéseket! Mindenképpen megtiszteltetés benne lenni a mennyei Atya jó tervében, nem csupán egy fogaskerékként a gépezetben, hanem egy elképesztő csapat, egy nagy család felelősségteljes tagjaiként. Munkát, ha már úgyis része az életünknek úgy kezdjünk és folytassunk, hogy az illeszkedjen az Isten országának törvényszerűségeihez, hogy áldást hozzon ránk és másokra is!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert veled, a küldetésemmel együtt lett teljes az életem, amikor beleállhattam országod építésébe!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!