2024. április 17., szerda

Napi felülről:

„Így van ez az Emberfiával is. Ő sem azért jött a Földre, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon másoknak. Azért jött, hogy életét váltságdíjul adja, és így sokakat megmentsen.”

Máté evangéliuma 20. rész 28. vers*

Áldott szerdát, a másokat felemelő szolgálat mennyei erejét és örömét kívánom minden testvérem számára!

Minél inkább alkalmazzuk az életünkben a mennyei alapelveket, annál többet ismerhetünk meg a valódi lényünkből és a jövőnkről. Minél távolabb tartjuk magunkat Isten országától féltve az önállóságunkat, annál reménytelenebb és kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülünk. Jézus Krisztusban felismerhetjük és tőle megtanulhatjuk, hogyan lehet úgy emberként élni a társadalomban, hogy közben örökkévaló értékekhez ragaszkodunk és valósítunk meg. Általa megérthetjük, hogy mi sem arra születtünk, hogy kiszolgáljanak bennünket, hogy uralkodjunk másokon, hanem arra, hogy felemeljünk, támogassunk és esélyt teremtsünk. A létünk túlmutasson a földi sikereink elérésén. Már az is nagy eredmény, ha nem bántunk, használunk ki másokat, de ennél sokkal többet is tehetünk. Amikor a szeretet földjében neveljük fel a gondolatainkat, tetteinket olyan virágokat és gyümölcsöket fognak hozni, amelyek betöltik jó illattal és ízekkel a környezetünket. A legnagyobb ajándék mégis az, hogy Jézus Krisztus az életét adta értünk, ezzel szolgált felénk, hogy általa hazatalálhassunk mennyei Atyánkhoz!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Jézus Krisztus értem is eljött, hogy megmentsen, megtartson és hazavezessen!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!