2023. május 27., szombat

Napi felülről:

„Az Úr az én osztályrészem – mondom magamban –, ezért benne bízom.”

Jeremiás siralmai 3. rész 24. vers*

Áldott szombatot, az életünk legjobb részének minél teljesebb felfedezését, megismerését és biztonságát kívánom minden testvérem számára!

Az igazi győzelem az életből fakad és az életet táplálja, a Teremtő pont ezért álmodta meg és valósította meg ezt az élettől nyüzsgő földet. Tele van kihívással, harccal és küzdelemmel, de ettől lehet egyre inkább erősebb. A testi életünk végessége azonban határokat szab ennek a növekedésnek, miközben a lelkünkben arra vágyunk továbbra is, hogy boldogok és győztesek legyünk mindörökké. Ez a felülről kapott örökségünk első része, ami akkor fog tökéletesen beteljesedni, amikor el is fogadjuk ezt az isteni ajándékot. Amikor a lelkünk belesimul a mennyei Atya jó tervébe és minden gonoszságunk, méltatlanságunk és gyengeségünkön felett meglátjuk felragyogni szeretetét. Aki az Örökkévalót választja osztályrészének, mert felismerte, hogy Jézus Krisztusban kinyílt számára ez a lehetőség, az teljes bizalom tekinthet az ismeretlen jövő elé. Lehet, hogy vár ránk még sok fájdalom, próba, sőt kísértés, de már jó kezekben lehetünk, amelyek képesek átvinni bennünket a halálból az életbe, a vesztes helyzetből az örök győzelem otthonába!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert te lettél az osztályrészem! Benned bízom, reménykedek most és mindörökké!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!