2023. július 25., kedd

Napi felülről:

„Mondom nektek, így fognak örülni az Isten angyalai egyetlen megtérő bűnösnek.”

Lukács evangéliuma 15. rész 10. vers*

Áldott keddet, Isten országának határtalan, angyali és mennyei örömét kívánom minden testvérem számára!

Nagyszerű és hatalmas élmény, amikor életünk egy-egy eseménye, sikere vagy győzelme mások számára igazi örömet jelent, ráadásul nem csak udvariasságból, hanem teljes szívből. Egy kisgyermek világra jötte egészéges esteben egy egész nagy család számára válik valódi örömünneppé, mert az új élet, családtag megérkezése azt jelenti, hogy ők is többek lesznek ezáltal. Az emberi lélek az Istennel való közösségben találja meg a teljes és örök élet valóságát. Ehhez a Teremtő nem csak a körülményeket és a lehetőséget adta meg, hanem annak ellenére, hogy a saját utunkat választottuk, mindent megtett azért, hogy a mennyei Atyánk lehessen Jézus Krisztus segítségével. Egyetlen szív, aki odafordul az Úrhoz, mert rájött, hogy téves úton jár, rossz irányba tart az élete a mennyei seregek ujjongását és tiszta örömét hozza magával. Lehet, hogy egész életünkben nem fogunk olyan versenyt nyerni, amely után tömegek örvendeznek miattunk, de a legkisebbet is, aki az Isten országába megtér a sötétség hatalmából azt mennyei öröm fogja körülvenni, mert egy új családtagot látnak benne!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert meghívtál és be is fogadtál mennyei családodba, hogy együtt örülhessek majd az angyali seregekkel!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!