2023. december 27., szerda

Napi felülről:

„Nappal kirendeli az Örökkévaló az ő szeretetét, éjjel pedig éneke van velem, egy imádság életem Istenéhez.”

42. zsoltár 9. vers*

Áldott szerdát, a nappalok és éjszakák Isten jelenlétében, az Úr szeretetében való megélését, megtapasztalását kívánom minden testvérem számára!

Minden könnycseppünk hullhat a mulandóság porába, minden sóhajunk eltűnhet a múlt homályába, de amikor az Örökkévaló része lesz az életünknek, mert meghívtuk az otthonunkba, akkor mindezek nem vésznek el értelmetlenül és nyomtalanul. Isten nem csak az emberkéz által készített templomokban vár ránk néhány órára, hogy találkozhassunk vele, hiszen őt nem lehet bezárni egy helyre, mert övé az egész világ, ő tervezte és alkotta. Nappal és éjszaka mind az ő szolgálatában állnak, ezért lehetnek a mi segítségünkre is, ha a mennyei Atya kíséri, támogatja a sorsunkat. Az életünk tevékeny részében világosságra van szükségünk ahhoz, hogy dolgozhassunk, végezhessük a feladatainkat. Ugyanígy a lelkünk létszüksége, hogy Isten szeretete, kegyelme és jóindulata körbevegye egész nap, mert ez számára az a közeg, ahol biztonságba érzi magát a körülményektől függetlenül. A pihenés idején pedig nyugtató, megújító álmokra, a lélek számára pedig felszabadító, éltető imádságra van szükség ahhoz, hogy ne csupán végigküszködjük az életünket, hanem valódi győztesek lehessünk!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert naponta mellém rendeled megőrző jóindulatod, szereteted erejét, pihenésemet pedig te segítesz átformálni éltető, megelevenítő imádsággá!   

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!