2022. szeptember 14., szerda

Napi felülről:

„Az Úr a te őriződ, az Úr a te oltalmad jobb kezed felől.”

121. Zsoltár 5. vers*

Áldott szerdát, a mennyei védelem biztonságát és az Örökkévaló oltalmazó szeretetét kívánom minden testvérem életére!

             Akármennyire is szeretnénk, be kell látnunk, hogy semmiképpen se tudunk teljes és valódi védelmet, biztonságot kialakítani önmagunk számára. Az óvatosság, figyelem és körültekintő bölcsesség elengedhetetlen ahhoz, hogy legalább saját hibánkból ne kerüljünk bajba, és a mások gondatlanságából fakadó veszélyek egy részét is elhárítsuk, de ennek vannak határai. Amíg jól mennek a dolgaink, addig nem is nagyon foglalkozunk a sérülékenységünkkel, szinte sebezhetetlennek érezzük magunkat, de a betegségeink határozott figyelmeztető táblák ezen a területen.

             Azt viszonylag könnyű elismerni, hogy akármilyen életrevaló gyermekek is voltunk, szüleink, környezetünk gondoskodása nélkül meghaltunk volna. Nehezebb meglátni, hogy a lelkünk tekintetében is fennáll annak a szüksége, hogy mennyei gondoskodás alatt éljünk, hogy el ne vesszünk, hanem életünk legyen.  Nem szégyen, ha bevalljuk, hogy egyedül nem megy, és kérjük az Úr védelmét, oltalmát és megőrző hatalmát, hogy mennyei Atyánk gondoskodjon rólunk jóakarata szerint. Ezzel leszünk kedves gyermekei, örömének beteljesítői.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy te vagy az én őrizőm, védelmem és oltalmam, benned reménykedem minden nap!

*Új Fordítású Biblia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!