2022. október 23., vasárnap

Napi felülről:

„Az az én bajom – gondoltam –, hogy megváltozott a Felséges jóindulata.”

77. zsoltár 11. vers*

Áldott vasárnapot, Isten jóindulatának, jóakaratának és szeretetének megélését kívánom minden testvérem számára!

Lesznek olyan napok, pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy minket senki sem szeret, még Isten is hátat fordított nekünk. Lehet, hogy mi követtünk el valami megbocsáthatatlannak tűnő vétket és képtelenek vagyunk túllátni a szégyenünkön. Azonban az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak összecsaptak a fejünk felett a hullámok és süllyedésünk közben nem találunk semmilyen kapaszkodót. Bármilyen nagynak is tűnik a bajunk, ezek önmagukban sohasem képesek elválasztani bennünket a mennyei Atya szeretetétől. A problémánk forrása nem az, hogy az Örökkévaló jóindulata megváltozott volna, hanem az, hogy mi tévesztettük szem elől a mennyet, a felfelé vezető utat. Isten még mindig szeretetével, irgalmával és türelmével fordul feléd, hiszen élsz! Használd ki a lehetőségedet, hogy az elrejtőzés, elfordulás helyett odamenekülsz hozzá, hogy szégyenedet, félelmeidet és reménytelenségedet elvegye és megajándékozzon a szabadulás örömével. Nincs olyan sötét helyzet, amelyet ne tudna bevilágítani szeretetének fénye!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert jóindulatod, irgalmad, türelmed és szereteted nem változott meg irántam. Ez ad reményt és életet minden helyzetben!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!