2022. október 12., szerda

Napi felülről:

„Titeket pedig Isten hatalma őriz hit által az üdvösségre, amely készen áll arra, hogy nyilvánvalóvá legyen az utolsó időben.”

Péter első levele 1. rész 5. vers*

Áldott szerdát, a felülről adatott védelem biztonságát, erejét és valóságát kívánom minden testvérem számára!

Ugyanaz a perc egyiknek megfizethetetlen kincs és ajándék, míg a másiknak szenvedéssel teli kínlódás és hiábavalóság. Ez nem egyszerűen szemléletmód vagy hozzáállás kérdése, habár ég és föld a különbség hasonló helyzetekben, egy hálával látó szív vagy egy megkeseredett lélek magába roskadása között. Vannak és lesznek embert próbáló, kísértő és rostáló szakaszok az életünkben, amit semmiképpen se tudunk elkerülni. Akkor is elér bennünket a betegség, ha nem szívesen látjuk még a közelünkben se. Mivel sok-sok áldást kapunk a családunkon keresztül, átéljük, hogy el kell engednünk azt is, akit legszívesebben mindig megőriznénk magunk mellett. Ezt a nehézségek közepette lehet igazságtalanságnak érezni, de a teljes igazság csak a célban lesz nyilvánvalóvá. A mennyei Atya hatalma, ereje és lehetőségei őrt állnak mellettünk, hogy az az ajándék, amiért ő igen nagy árat fizetett, mi pedig hittel elfogadtuk tőle azt soha, senki és semmi ne vehesse el tőlünk. Ez a mi nagy esélyünk, ami nem attól ment meg, hogy a próbák, kísértések időnként elszomorítsanak, hanem attól, hogy reménytelenségben, félelemben kelljen élni az életünket.

Mennyei atyám, köszönöm őrző szereteted jelenlétét és megtartó jóságod hűségét!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!