2022. március 15., kedd

Napi felülről:

„Mert a hegyek megszűnhetnek, és a halmok meginoghatnak, de hozzád való hűségem nem szűnik meg, és békességem szövetsége nem inog meg – mondja könyörülő Urad.”

Ézsaiás könyve 54. rész 10. vers*

Áldott keddet, az ünnep méltóságát, a reménység megújulását, és a békesség biztonságát kívánom minden testvérem életére!

Megrázkódott a világ! Házak, otthonok váltak romhalmazzá, korábban biztosnak tűnő határok tűntek el, és megingott a békés fejlődésbe vetett hit. Szabadságra vágyunk, a szabadságot ünnepeljük a békétlenség és félelem árnyékában, de lássunk túl az emberi vágyak és csalódások erdején! Nézzünk fel oda, ahonnan valós, igaz és teljes szabadulás, megoldás érkezhet! Az Örökkévaló ígéretei a teremtéstől kezdve körülvesznek bennünket, de nem mindegy, hogy használjuk-e ezt a mentőcsónakot, amit nekünk, értünk és miattunk készített az Úr. Attól, hogy Isten hűséges, mi még lehetünk hűtlenek, istentelenek és képmutatók, de akkor pont ezt a kitartó szeretetet utasítjuk el, tartjuk magunktól távol. A Mindenható nem bontotta fel békességének szövetségét, amit megkötött Jézus Krisztusban velünk, de ehhez a mi igenünk, beleegyezésünk és megvallásunk is szükséges, hogy könyörülő terve valóssággá váljon az életünkben. A szabadságvágyunk nem ördögi sugallat, hanem Istenképűségünk lenyomata, de ennek beteljesedése első sorban nem emberektől függ, hanem a mennyei Atyával való kapcsolatunktól!

Mennyei Atyám, köszönöm ígéreteid biztonságát, szereteted szabadságát és jelenléted békességét!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!