2022. május 1., vasárnap

Napi felülről:

„Isten arra hívott el benneteket, hogy Krisztustól származó békesség uralkodjon a szívetekben, és mindig hálásak legyetek, hiszen mindnyájan Krisztus „Testének” a tagjai vagytok!”

Pál levele a kolosséiakhoz 3. rész 15. vers*

Áldott vasárnapot, Isten valódi, mély békességét, és hálától túlcsorduló szívet kívánok minden testvérem részére anyák napján!

A hálás szív egyik feltétele a békesség uralma az életünkben. Akkor tudjuk igazán értékelni édesanyánkat, szüleinket, amikor jó kapcsolatot ápolunk velük, folyamatosan, egész évben kifejezzük tiszteletünket, megbecsülésünket, mert nincs a szívünkben háborgás és leterheltség. Az Örökkévaló Istennek az a vágya és terve az életünkkel, hogy a békesség ne csupán átutazó vendég legyen a lelkünkben, otthonunkban, hanem családtagként, bölcs szülőként vezesse és tanácsolja a mindennapjainkat. Mivel ez nem egy természetes állapot, ezért érkezett el hozzánk Jézus Krisztus segítsége, hogy megszabaduljunk mindattól a haragtól, gyűlölettől, keserűségtől, amely megnyomorítja életünket, és börtönfalakat épít a szívünkben. A hálánk kimutatása sokkal több, mint szép szokás, érzelmes pillanatok megélése. Arról beszél, hogy felfedeztük a kapcsolataink áldását és erejét és tudjuk, hogy kinek köszönhetjük életünket, lehetőségeinket. Kiemel az önzés mocsarából és olyan rétekre vezet, ahol mindenki számára nő elég csodálatos hálavirág.

Mennyei Atyám, köszönöm, nagyszüleimet, édesanyámat és édesapámat, akiken keresztül elindítottál és megáldottál!  

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!