2022. december 27., kedd

Napi felülről:

„Ellenben növekedjetek Urunk és Megmentő Jézus Krisztusunk jóindulatában és megismerésében! Részére a dicsőség most is, és az Örökkévalóság napjáig! Ámen.”

Péter második levele 3. rész 18. vers*

Áldott keddet, Jézus Krisztus jóindulatának örömét, ismeretét és dicsőségét kívánom minden testvérem részére!

Azzal, hogy megérkezett közénk a Szabadító, a Megmentő Szeretet, az Örök Élet is térdhajlításnyi közelségbe került hozzánk. A mennyei Atya jóindulata, kegyelme és örömteljes segítőkészége kézzelfogható vált. Ez lehet számunkra az az éltető talaj, amelyben azzá növekedhetünk, akinek megszülettünk. Itt, akkor is erőforrást fogunk találni, amikor mindent kiszárít körülöttünk a gyűlölet, a gonoszság és az eltévelyedés. A sok okoskodás, emberi bölcselkedés és összeesküvés elmélet előtt, helyett azt érdemes megismerni, ami és aki a valóságos javunkat munkálja. Ez a növekedés egyben elvezet a jó gyümölcsökkel teljes létre is, ahol a cél mások életének megédesítése, táplálása és előmozdítása, miközben mi magunk is gyarapodhatunk az áldásokban. Minél jobban felragyog számunkra Urunk dicsősége a körülményeink ellenére is, és naponta megadjuk az őt megillető helyet, tiszteletet neki, annál többre fogunk jutni, hiszen a dicsőségét önként és jóakaratából megosztotta velünk is. Vele minden nap reményteljes, mert nála van a jövőnk kulcsa!

Mennyei Atyám, hálát adok, mert nem csak most, de életem minden napján számíthatok rád!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!