2021. november 13., szombat

Napi felülről:

Akkor betölt bennünket szánk nevetése és nyelvünk örömkiáltása. Akkor így beszélnek a népek között: Hatalmas dolgokat tett velük az Örökkévaló!

126. zsoltár 2. vers*

Áldott szombatot, örvendező, lelkesedő, lelkesítő szívet, és Isten nagy tetteinek csodáját kívánom minden testvérem életére!

Kérj és várj nagy, hatalmas és csodálatos dolgokat az Istentől, mert nem megszégyenülésre, veszteségre vagy önsajnálatra lettél megteremtve, hanem mennyei elhívásra és kibeszélhetetlen örökségre, amely Jézus Krisztusban számodra is elkészíttetett. Lehet, hogy ebben a pillanatban a felszabadult öröm és boldogság, csak vágyálomként van jelen az életedben, mert a gondok és a nehézségek teljesen betöltötték a szívedet, de ne hidd el, hogy ez normális, hogy ennek így kell lennie állandóan, és ez a te sorsod. A mennyei Atya tervében ott vagy te is, ne mulasztd el megérteni, felfedezni és átélni azokat a nagy tetteket, amelyek rád várnak Isten országában. Nem a próbákat, betegségeket vagy a problémákat iktatja ki az életedből, hanem megtanít győzedelmesen harcolni, hittel lépni, és reménységgel látni a szemmel láthatatlant. Nevetve nézni a holnap elé, mert nem önmagadban, képességeidben és lehetőségeidben bízol, hanem a nagy és hatalmas Istenedben, aki melletted áll, és minden körülmények között hűséges marad.

Mennyei Atyám, csodálatos dolgokat tettél értem és velem! Örömöd és békességed kísérje életem minden napját!

*Saját fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!