2021. június 27., vasárnap

Napi felülről:

Beleegyezésed nélkül azonban semmit sem akartam tenni, hogy jótetted ne kényszerű, hanem önkéntes legyen.

Filemonhoz írt levél 14. vers*

Áldott vasárnapot, figyelmes szívet, tanulni vágyó akaratot és szeretetben megélt közösséget kívánok minden testvéremnek!

A közös öröm jó ízét akkor élvezzük legjobban, ha minél inkább megértjük a csapatmunka lényegét. Különböző tudású, képességű és feladatú tagok között az összhangot az együttes cél ismerete, tudata és az elkötelezettség ereje teremti meg. A sikerünk olyan győzelem legyen, amit mindegyikünk a magáénak érezhet. Lehet, hogy van jogunk mások helyett döntéseket hozni, de ahol csak lehet, vonjuk be egymást a küzdelem részleteibe és választási lehetőségeibe. Lehet, hogy sokkal könnyebb egyedül indulni és tenni valamit, nem bajlódva mások elképzeléseivel, de ezzel el is veszítjük az odaszánt szívük támogatását, ami pedig elengedhetetlen a közös sikerhez. Hiába küzdünk belefáradásig másokért, ha közben elhanyagoljuk a bizalom, közösség és szeretetkapcsolatok építését. Egy házasság, egy család, egy baráti, munkahelyi közösség boldogulása és boldogsága attól nagyban függ, hogy tagjai milyen mértékben hisznek és bíznak egymásba. A mennyei Atya megajándékozott bennünket figyelmével és hűséges szeretetével, hogy a legjobbat érhessük el az életünkben és a legtöbb áldással legyünk a környezetünk számára. Ez akkor is igaz, ha kicsinek, jelentéktelennek és erőtlennek érezzük magunkat, mert ő azt szeretné, ha vele és a ránk bízottakkal együtt küzdenénk meg mindig a harcainkat.

Atyám, köszönöm azt a meg nem érdemelt bizalmat, amit belém fektetsz, hogy építs, támogass és vezess a szeretet útján!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!