2021. június 25., péntek

Napi felülről:

Nem azt kérem, hogy vedd ki őket a világból, hanem hogy őrizd meg őket a gonosztól.

János evangéliuma 17. rész 15. vers*

Áldott pénteket, kitartó szeretetet, nemes gondolatokat, tetteket és reménykedő szívet kívánok minden testvéremnek!

Ezt a világot ajándékba kaptuk, hogy felelősséggel őrizzük, ápoljuk, élvezzük szépségét és gyümölcseit, de ezalatt soha ne feledkezzük meg mindezek alkotójáról. Itt van a helyünk, itt kell megküzdenünk a mindennapok kihívásaival és harcolni a gonosz befolyása ellen, miközben már készülünk egy tökéletesebb otthon felé. Néha vágy támad a szívünkben, hogy bárcsak már vége lenne a testi küszködésnek, próbáknak és gyengeségnek. Meg kell azonban értenünk, hogy amíg nem szólal meg a hazahívó szó, addig a mennyei Atya gyermekeiként küldetésünk, feladatunk és szolgálatunk van, amit csak mi tudunk betölteni. A világban só lenni és világosság, a menny felé mutató tábla és őszintén szerető szív. Talán könnyebb lenne elmenekülni, feladni és elbújni, de ez egyben a gonosz győzelmét is jelentené az életünkben. Jézus azért imádkozott, hogy a rossz jelenléte ellenére, de mennyei védelemmel járhassuk végig földi utunkat meghátrálás nélkül. Ez az ima ma is beteljesülésre vár rajtunk, mert értünk hangzott el!

Mennyei Atyám köszönöm ajándékaidat és a feladataimat is, amit még be kell töltenem itt a földön. Te légy eközben védelmezőm minden pillanatban!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!