2021. augusztus 12., csütörtök

Napi felülről:

Jézus tehát így szólt hozzájuk: Bizony, bizony, mondom nektek: én vagyok a juhok ajtaja. Aki énelőttem jött, mind tolvaj és rabló, de a juhok nem is hallgattak rájuk. Én vagyok az ajtó: ha valaki rajtam át megy be, az megtartatik, bejár és kijár, és legelőre talál.

János evangéliuma 10. rész 7-9. vers*

Áldott csütörtököt, helyes döntéseket, biztonságos utakat és otthonra talált lelket kívánok minden testvéremnek!

Azt, hogy mit fogunk megbánni az életünk végén, vagy mit tartunk majd jó döntésnek, azzal mindannyian szembesülni fogunk. Ahhoz, azonban, hogy ne utólag kárhoztassuk magunkat a kihagyott lehetőségekért, most kell megfelelő ajtón kopogtatni és a megnyílt esélyt bátran megragadni. A biztonság utáni vágy mindannyiunk szívében ott él, de sokan elkerülik és kihagyják az ehhez vezető utat, pedig nekik is lenne ott helyük. A mennyei Atya látva becsapottságunkat, félelmeinket és tévedéseinket Jézus Krisztusban felépítette számunkra a lelkünk biztonságos otthonát, amit nem kiérdemelnünk kell, hanem elfogadnunk, amit nem nekünk kell megfizetnünk, mert képtelenek vagyunk rá, hanem Ő teremtette meg számunkra. Ez az ajtó, az életünk nagy esélye, az egyetlen lehetőség, amit felülről kaptunk, hogy elérhessünk oda, ahová valójában tartozunk. Itt a szívünk békességre, megfelelő erőforrásra és védelemre talál és megteheti, hogy a szeretet szabadságában járhat-kelhet. Ez az a döntés, amiért örökre áldani fogjuk magunkat, hogy meghoztuk!

Mennyei Atyám, áldott légy a hozzád vezető ajtóért, a megmenekülés, a biztonság és békesség lehetőségéért!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!