Megújulás Isten Igéje által

Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat. Mert ha valaki csak hallgatója az igének, de nem cselekszi, olyan mint az az ember, aki a tükörben nézi meg az arcát. Megnézi ugyan, de elmegy és nyomban el is felejti, hogy milyen volt.

Jakab 1:22-24

Taníts bennünket Urunk nap mint nap a Te bölcsességeddel, tanuljuk meg a szívünket megüresíteni, hogy mindenféle nem oda való dolgot ki tudjunk dobni, hogy Te lakhass a szívünkben örökre.

Szánjátok oda testeteket élő és szent áldozatul, amely tetszik az Istennek; és ne igazodjatok a világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával hogy megítélhessétek: mi az Isten akarata, mi az ami jó, ami neki tetsző és tökéletes.

Róma 12:1-2

Csendesítsük le testünket és lelkünket, hogy meghalljuk az ajtó előtt álló Jézus kopogását. Nyissuk ki az eddig bezárt ajtókat és engedjük be a már a bűntől megtisztított szívünkbe Jézust.
“Az én csillagom, óh egy áldott tudat, mert Jézus a szívembe ért…” Ámen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!