2024. május 28., kedd

Napi felülről:

„Erőt ad a megfáradtnak, és az erőtlent nagyon erőssé teszi.”

Ézsaiás könyve 40. rész 29. vers*

Áldott keddet, minden fáradság, gyengeség és leterheltség ellenére Istenünk megújító erejét és jelenlétét kívánom minden testvérem számára!

Az élet fáradságos, még akkor is, ha nem teszünk semmi nagy dolgot, ezért sokkal érdemesebb elfáradni a jó cselekvésében, mert áldásokat fog teremni, mint hagyni leperegni a napjainkat értéktelenül és eredménytelenül. Emberként arra születtünk, hogy felfedezzünk, alkossunk, munkálkodjunk és felelősséggel gazdálkodjunk az erőforrásainkkal. Képesek vagyunk virágos és gyümölcsös kerteket létrehozni és nevelni. Tanulni, kutatni, tervezni és építeni csodálatos dolgokat, mert mindezek lehetősége bennünk él. Az értékes munkában elfáradni nem gyengeség, nem szégyen, hanem kiváltság. Megújulásra, megerősödésre azonban mindegyikünknek szüksége van. A testünk számára ezt megfelelő mennyiségű pihenéssel, kikapcsolódással érhetjük el. A lelkünknek pedig az Örökkévaló adhat valóságos felfrissülést, új reményt és célokat. Ez túllendít bennünket az emberi képességek határain, kiemel a csüggedés gödréből és átélhetjük, hogy van mennyei erőforrás számunkra is, amivel érdemes számolni az elkeseredés idején. Elfáradtál, erőtlennek érzed magad? Ne csüggedj el, ne félj, mert megerősödésed, megújulásod már elő van készítve a mennyben, bátran kérd Atyádtól!

Mennyei Atyám, tőled kérem és várom a megerősödést, megújulást, amit megígértél számomra is!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!