2023. március 23., csütörtök

Napi felülről:

„Mert az Örökkévaló szava igaz, minden tette hűségét bizonyítja.”

33. zsoltár 4. vers*

Áldott csütörtököt, Isten igéjére való bátor, hittel teljes ráhagyatkozást kívánok minden testvérem számára!

Amit ígérek azt komolyan is gondolom, de sajnos ez nem zárja ki azt, hogy elfelejtek valamit. Változhat a megértésem, figyelmem, ezért megbízhatatlanná és kiszámíthatatlanná válhatok. Ez nem lehet mentség vagy kifogás, de ettől még megtörténhet a legnagyobb jóakaratom mellett is. Ami ezzel kapcsolatban velem előfordulhat, az a mennyei Atyával semmiképpen. Az ő szava, igéje és ígéretei az a rendíthetetlen alap, ami katasztrófa és halál-biztos minden tekintetben, ezért lehet rá számítani most és mindörökké. Ez nem valamilyen titokzatos tudomány, ismeret, amelynek megértése különleges beavatást vagy képességet igényel, hanem a Teremtő hűségének nyilvánvaló bizonyítéka. A Biblia olvasása, megismerése és tanulmányozása a Szentlélek segítségével egy mélyre ásás, az igaz gondolataink, tetteink megalapozása és előkészítése. Mivel az Örökkévaló szava megbízható, nem érdemes ennél kevesebbel beérni, még akkor sem, ha látszólag vannak ennél divatosabb, népszerűbb vagy csábítóbb eszmék is. Ő köztünk, bennünk és velünk is hűséges szeretetét osztotta meg, hogy részesei legyünk örömének!

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy igéd, kijelentéseid olyan alapjai lehetnek az életemnek, amelyre bátran, reménységgel építhetek minden időben!

*Egyszerű fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!