2023. február 23., csütörtök

Napi felülről:

„Mit fizessek az Úrnak a sok jóért, amit velem tett?”

116. zsoltár 12. vers*

Áldott csütörtököt, a hála alázatban és lelki egészégben megtartó erejét kívánom minden testvérem számára!

Mennyivel könnyebb úgy végezni feladatainkat, hogy érezzük azok háláját, megbecsülését, akik között munkálkodunk, dolgozunk. Ez ott kezdődik, hogy a lelkem kertjében tudatosan gondozom, nevelgetem és erősítem a hála, a szeretet és tisztelet virágait azok számára, akik részt vesznek az életem megjobbításában, előrehaladásában és biztonságában. Az bizonyos, hogy amikor ezek ellepik a szívem talaját, akkor ennek jó illata be fogja tölteni a környezetemet és a keserűség gyökere sem tud könnyen helyet találni magának. Mindez nem csupán az emberi közösségekben működik, sőt elsőrenden és legmélyebben az Istennel való kapcsolatomban igaz. Minél nagyobb bizalommal látom az Örökkévaló munkáját az életemben, annál erőteljesebben fog előtörni bensőmből a hála. Ez megfelelő alázatban és mindeközben lelki egészségben is tart, mert egyszerre lelki vitamin és látásjavító gyógyszer. A mennyei Atyának nincs hiánya semmilyen gazdagságban, hiszen mindent ő teremtett, de a szívem őszinte hálája mindig meg fogja őt indítani, mert annyira szívügye az életem!

Mennyei Atyám, mit adhatok, mivel fizethetnék azért a sok jóért, amivel körülvettél és megáldottál? Fogadd hálás szívemet!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!