2023. április 29., szombat

Napi felülről:

„Mily nagyok alkotásaid, Uram! Igen mélyek gondolataid!”

92. zsoltár 6. vers*

Áldott szombatot, az Örökkévaló alkotásaiban való gyönyörködést és tanácsainak mélységes erejét kívánom minden testvérem számára!

Miközben telve lehet a szívünk feszültséggel, félelemmel és aggódással nézzünk most fel és engedjük, hogy a lelkünk újból rácsodálkozzon és gyönyörködjön Istenünk bámulatos alkotásaiban, ezerszínű teremtésében és az élet csodájában. Nem kell hozzá bekapcsolni semmilyen szerkezetet, nincs szükség hozzá térerőre vagy előzetes tudásra, csak felfelé nyitott szívre. Hagyjunk és adjunk magunknak időt a természet szépségének élményére, élvezetére. A nyíló virágok pazar művészetére, a levelek friss suttogására és a megújuló élet ünnepére. Töltsük meg a szívünket a tavaszi remény üzenetével. Minden tél véget ér egyszer és az Örökkévaló képes és kész is újat előhozni, a régit megújítani. Amíg ő a mi Urunk, addig ezt meg fogja tenni velünk és bennünk is, mert ez az ő természete. Ezzel együtt legyen nyitott a fülünk tanítására, tanácsára és mélységes gondolataira, mert ezek emelhetnek fel bennünket mennyei magasságokba, oda ahová semmilyen más módon nem juthatnánk el. Mindez értünk van, nekünk szól, hát legyen hasznunkra, és ne ítéletünkre!

Mennyei Atyám, alkotásaid csodájában gyönyörködöm, tanácsodat szívembe zárom, hogy reménységgel, hittel és szeretettel töltse be azt!

*Revideált új fordítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címe nem lesz megjelenítve. A kötelező mezők jelölve vannak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Szeretettel várunk!